EN TURIST I LONDON

En sagolikt god macka i Marylebone

Nu expedierar fjärde generation på Paul Rothe & Son.

Nu expedierar fjärde generation på Paul Rothe & Son.

En gammaldags delikatessaffär är Paul Rothe & Son på 35 Marylebone Lane.  Affären öppnade 1900 och nu är det fjärde generationen Rothe som iklädd vit rock expedierar bakom disken. Lokalen är vacker och burkar med sylt, relish eller chutney står dekorativt uppradade längs väggarna. Här brukar jag slå mig ned med gott te och nybredd smörgås med skinka och cheddar. Menyn har allt för en smörgåsälskare och de breds efterhand enligt önskemål. Det finns även sallader, pajer och soppa. Eftersom lokalen är liten så får man slå sig ned där det finns plats och chansen är stor att få en underhållande bordsgranne.

Varför besöka Paul Rothe & Son: för att äta en god macka i en unik miljö.

Prisnivå: Sandwich och en kopp te cirka 5-8 pund

Obs: Här delar man bord vilket kan bli väldigt skojigt.

Öppettider: Mån-fre 8-18, lör 11.30-17.30

Adress: 35 Marylebone Lane, Marylebone, London W1U 2NN
+44 (0)20 7935 6783

Ta sig dit: Tunnelbana till Bond Street