EN TURIST I LONDON

Frukost på Coco Momo

Matcha Chia Seed Breakfast Bowl med mandelmjölk, grekisk yoghurt, hallon, blåbär och honung.

Matcha Chia Seed Breakfast Bowl med mandelmjölk, grekisk yoghurt, hallon, blåbär och honung.

Det blev frukost några dagar i rad på Coco Momo 25 Gloucester Road i Kensington. Ett bra ställe med gott om plats för morgontidning och en gedigen meny med allt från Matcha Chia Seed Breakfast Bowl till en Full English Breakfast att välja mellan.

Jag är egentligen inte speciellt så förtjust i Ägg Benedict men jag frestades att prova en variant som kallas Eggs Royale med rökt lax istället för bacon eller skinka. De pocherade ägg var perfekta och hollandaisesås var god.

Jag tycker Coco Momo är ett bra ställe för frukost med många fina vegetariska alternativ på menyn vilket alltid uppskattas. Jag upptäckte att det även finns en Coco Momo på Marylebone High Street – som jag tyvärr inte hann med.

Eggs Royale med rökt lax.

Eggs Royale med rökt lax.

 

 

 

 

 

Coco Momo
25 Gloucester Road, Kensington, London SW7 4PL
www.foodandfuel.co.uk/our-cafes/coco-momo-kensington