EN TURIST I LONDON

Harlingford Hotel i Bloomsbury

P1000058 (1)Visst är han fin, säkerhetschefen på familjeägda Harlingford Hotel. Han är döpt till  Chiyonofuji men lystrar även till Chiyo och tar emot på 61-63 Cartwright Gardens nära Russel Square i Bloomsbury när jag checkar in.

Det här hotellet blev jag tipsad om av en vän när mitt favorithotell var fullbokat. Jag bokade ett standard twin för 140 pund per natt och fick ett fint rum mot gatan och parken med tennisplan. Själva byggnaden ligger som en av flera hus i en crescent det vill säga ett kvarter i form av en halvmåne.

P1000054

Kort sagt så var det här boendet perfekt eftersom jag ville tillbringa några dagar i Bloomsbury. Frukost ingick och det var både buffé och varm frukost som man fick beställa. Sonen som är vegetarian var väldigt nöjd med utbudet.

Harlingford Hotel
61-63 Cartwright Gardens
London WC1H 9EL

Närmaste tunnelbanestation är Russel Square, Euston and King’s Cross/St. Pancras International.