EN TURIST I LONDON

Planering pågår

DSC_3935I morgon bär det av till London och de sista förberedelserna pågår. Det blir en lugn weekend med ett besök på Buckingham Palace eftersom drottningen är på semester och slottet är öppet för allmänheten fram till den första oktober. Jag fick tyvärr inga biljetter till trädgårdsvandringen. De var slutsålda. Biljetter är bokade till musikalen Evita på Phoenix Theater. I år är det 65 år sedan Eva Peróns död och musikalen spelas under tolv veckor med Emma Hatton i huvudrollen.

Några bordsreservationer är fixade och även ett Afternoon Tea på Gorings. Jag bokar alltid när jag besöker London i augusti för även om de flesta svenskar avslutat sin semester så är det högtryck i London. Sedan får vi se vad som händer. Kanske en tur till Greenwich – för det var länge sedan sist.